Wedstrijdreglement facebookwedstrijd 25/8/2017

Artikel 1

EetjebijBeetje, vertegenwoordigd door Ilka Van Tilborg, organiseert een wedstrijd op Facebook gedurende de periode van 25/8/2017 tot en met 27/8/2017 15u00.

Artikel 2

De inzet van de wedstrijd bestaat uit het winnen van één of meerdere prijzen die worden bepaald door EetjebijBeetje. Geen enkele prijs is inruilbaar in geld en geen enkele prijs kan worden ingeruild worden tegen een andere prijs. Er wordt geen discussie gevoerd over de waarde of de inhoud van de prijzen.

Artikel 3

EetjebijBeetje zal op 25/8/2017 leuke vragen en speelse uitdagingen online posten op de eventpagina. Reacties die onder deze post geplaatst worden, zijn de enige geldige manier om kans te kunnen maken op de prijs gelinkt aan de post.

Artikel 4

Uit alle antwoorden op de wedstrijdvragen en uitdagingen wordt bij afsluiting op 27/8 om 15 u door een onschuldige hand per vraag een winnaar gekozen worden.

Er kan slechts één winnaar zijn per wedstrijdvraag. Elke persoon (facebookaccount) kan meerdere keren reageren. Elke persoon (facebookaccount) kan maar één keer winnaar zijn.

Op 27/08/2017 worden de winnaars via Facebook bekend gemaakt waarna de winnaars zelf contact opneemt via ilka@eetjebijbeetje.be voor het ontvangen van haar of zijn prijs.

Artikel 5

EetjebijBeetje behoudt zich het recht voor om deze wedstrijd te onderbreken, uit te stellen, aan te passen of te annuleren, indien daartoe dwingende redenen bestaan. EetjebijBeetje kan in dergelijke gevallen niet aansprakelijk worden gesteld.

Artikel 6

Dit wedstrijdreglement wordt ter inzage online geplaatst op 21/08/2017.

Het loutere feit deel te nemen aan deze wedstrijd houdt in dat men het huidig wedstrijdreglement zonder het minste voorbehoud aanvaardt..

Artikel 7

Deze promotie is compleet gevrijwaard van Facebook. Hij is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Facebook.