Gezonde keuzes & gezonde voeding

Onze missie

Met EetjebijBeetje help ik kinderen tussen 6 en 12 jaar om zelf op een speelse en positieve manier de keuze te maken om gezonder te eten en leven. Ik ga samen met het kind en zijn ouders aan de slag zodat het beetjebijbeetje kan bijkomen of afvallen zonder te focussen op gewicht. Maar ook kinderen die een gevarieerder eetpatroon willen aanleren zijn bij EetjebijBeetje welkom.

Daarnaast kunnen we ook kijken welke invloed voeding heeft op het gedrag en de concentratie van het kind zodat het gelukkiger kan opgroeien. Ik vertrek hierbij steeds vanuit het kind zelf en ga aan de slag met zijn of haar vaardigheden. Hierdoor leert het zelf om gezondere keuzes te maken. Ik werk hierbij nauw samen met de ouders waarbij we niet vanalles gaan verbieden maar dingen gaan toevoegen zodat eten voor iedereen minder een strijd is. Zo zorg ik bij EetjebijBeetje dat kinderen beetjebijbeetje bewuster en gezonder kunnen opgroeien en ze de basis leggen voor nu en later.

Onze visie

In deze huidige maatschappij met een overload aan informatie over voeding is het niet eenvoudig voor jou als ouder om het bos door de bomen te zien. Je wilt het beste voor je kind waarbij eten een moment wordt om samen te genieten zonder strijd. Nochtans is het in de drukte van elke dag niet evident om bewuste voedingskeuzes en beweging consequent te integreren in het leven van je gezin.

Bij EetjebijBeetje werken we nauw samen met jou als ouder en met je kind om gezondere keuzes te maken waardoor het evenwichtig en gelukkig kan opgroeien. We willen je kind samen met jou de vele voordelen van bewuste voedingskeuzes laten ervaren zodat het beetjebijbeetje zijn vaardigheden kan ontwikkelen. Hierdoor kan iedereen in het gezin in de toekomst sterk, gezond en blij in zijn schoenen staan.

Ben jij een mama of papa die het beste
wil voor zijn of haar kind?