Voedingscoaching voor jouw kind

Niet alles aan opvoeden loopt steeds van een leien dakje. Problemen en vragen rondom voeding en een gezonde levensstijl rijzen in onze huidige maatschappij steeds vaker, en vele ouders zien net als jij door de bomen het bos niet meer. EetjebijBeetje helpt jou en je kind tijdens de individuele coaching small op een speelse manier beetjebijbeetje op weg naar een gezonde en leuke levensstijl die perfect in jullie drukke leven past.

Voor wie?

Mama’s  en papa’s en hun kind die begeleiding nodig hebben bij de  eerste stappen op weg naar een ander voedingspatroon.

Wat?

Een opstartsessie van een uur persoonlijk of online waarbij we op een speelse en leuke manier een eerste aanzet maken om je kind beetjebijbeetje meer bewust te maken van het belang van een gezonde levensstijl.

Daarna begeleiden we jou en je kind nog twee weken via email (waarbij jullie enerzijds de mogelijkheid krijgen om me nog extra vragen te stellen en anderzijds nog enkele mails met extra tips toegestuurd krijgen).

Waarom?

Omdat :

  • je die eerste aanzet nodig hebt om samen met je kind te gaan voor een blijvende verandering
  • je graag wilt weten hoe je je kind op een speelse manier kan motiveren bewuster te leven
  • je niet in de buurt woont van EetjebijBeetje, maar toch graag je kind volgens de methode van EetjebijBeetje wil helpen

Waar en wanneer?

In de praktijk of online + via email.

Prijs

75 euro.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten:
Vraag dan zeker jouw gratis intakegesprek aan.